Referencer

Referencer – Mureropgaver – Byggeprojekter

Se referencer, mureropgaver, byggeprojekter og meget mere hos murerfirmaet  i Fredericia
Nedenfor kan du se et lille udsnit af de mange reference, mureropgaver, bygge- og murerprojekter som murermester Frank Kjær Skarnvad har været primus motor i. Mangler du også en kvalitetsbevidst murer til dit næste murer eller byggeprojekt.

Så kontakt Frank Kjær Skarnvad på telf. 22 79 38 68

Murerfirmaet Frank Kjær Skarnvad

Badeværelse forvandling

Badeværelse forvandling 2 styk badeværelser under utrolig forvandling. Murerfirmaet Frank Kjær Skarnvad står bag denne forvandling. 2 styk klassiske 60´ badeværelser fik et åbent og nyt look. Se billegalleri af hvordan de så ud helt originalt. Herefter kan du se hvordan murermester Frank Kjær Skarnvad restaurerende begge  badeværelser, med optimal pladsudnyttelse. Moderne badeværelser med et helt nyt […]

Badeværelse i Fredericia

Når badeværelset gerne må være enkelt Murerfirmaet Frank Kjær Skarnvad står bag dette badeværelse. Det er enkelt i sin stil og med et unikt minimalistisk udtryk. Et flot og enkelt badeværelse, dog med alt det som et badeværelse skal indeholde i dag. Badeværelse lavet på Ekkodalen i Fredericia 

Gæstetoilet, bad og baggang – ombygget

Ombygning af gæstetoilet og bad m.m. Murerfirmaet Frank Kjær Skarnvad står bag denne ombygning. Hvor et gæstetoilet, et badeværelse og en baggang blev ombygget til 2 nye og lækre badeværelser. Det er flot og enkelt i sin stil. Ombygning der gav mere lys, luft og med funktioner og indretning som et badeværelse skal indeholde i […]

Villa på Odinsvej

Murerfirmaet Frank Kjær Skarnvad stod bag udbedringer af dette flotte murermestervilla på Odinsvej i Fredericia. Projektet blev udført og afsluttet i 2015.

Nyt gulv i gamle brugte mursten

Nyt gulv med originale brugte mursten. Murerfirmaet Frank Kjær Skarnvad står bag denne flotte gulvbelægning i gamle brugte mursten. Selve murstenene stammer oprindeligt fra nedreven hus/bygning. Opgaven var noget af en udfordring, idet stenene var uens i både størrelse og udseende og var derfor noget af et puslespil at få til at ligge i lige sildebensrækker. Opgaven […]

Badeværelsesrenovering

Nyt badeværelse der bare spil max!

Badeværelset – spiller bare max… Murerfirmaet Frank Kjær Skarnvad står bag dette super flotte badeværlse projekt. Nyt badeværelse der bare spil max! Et forholdsvis omfattende badeværelse projekt med bl.a. ny rørføring, gulvvarme m.m. fik et helt nyt look og dermed et helt nyt liv. Utroligt hvad en opgradering af plads og lys kan tilføre et […]

Muret stander til postkasse

Projektet er afsluttet i sommeren 2012. Opgaven blev udført på Peder Bøgvads Vej Klik på billedet for at se flere billeder fra denne opgave.    

Udskiftning af sålbænke

Udskift de gamle klinke sålbænke med flotte murstens sålbænke. Vi udskiftede i midten af 2011 denne sålbænk til en murstens sålbænk.

Asser Jensens Vej

Flot rummelig villa på Asser Jensens Vej. Murerfirmaet Frank Kjær Skarnvad var bygherrer og idemand bag denne flotte villa på Asser Jensens Vej i Fredericia.

Flot opmuret læmur

Flot læmur – Den totale finish. Murerfirmaet Frank Kjær Skarnvad byggede denne unikke læmur på golfvænget i Fredericia.

Nyt indgangsparti

Nyt indgangsparti giver lys og en perfekt entre. Murerfirmaet Frank Kjær Skarnvad gav med dette byggeri af et indgangsparti på 6. juli vej i Fredericia mere lys.

Opmuring af pejseindsats

Stue med hyggelig pejseindsats. Se tilblivelsen, og ombygningen af denne hyggelige stue, hvor vandskuring og pejseindsats fuldstændigt ændre stuen.

Unikt badeværelse

Badeværelse med unikke detaljer. Murerfirmaet Frank Kjær Skarnvad var med fra ide til færdig resultat på ombygningen af dette unikke badeværelse i Fredericia.

Villa på Stenhøjvænget

Unik villa på Stenhøjvænget i Fredericia. Murerfirmaet Frank Kjær Skarnvad stod dels bag denne flotte villa på Stenhøjvænget i Fredericia.  

Køkkenrenovering

Badeværelse og køkkengulv

Skarnvad har netop stået for denne fine restaurering af hhv. badeværelse og køkkengulv. Se billeder herunder. Se billeder af badeværelse.