Referencer

Referencer – Mureropgaver – Byggeprojekter

Se referencer, mureropgaver, byggeprojekter og meget mere hos murerfirmaet  i Fredericia
Nedenfor kan du se et lille udsnit af de mange reference, mureropgaver, bygge- og murerprojekter som murermester Frank Kjær Skarnvad har været primus motor i. Mangler du også en kvalitetsbevidst murer til dit næste murer eller byggeprojekt.

Så kontakt Frank Kjær Skarnvad på telf. 22 79 38 68

Villa på Odinsvej

Murerfirmaet Frank Kjær Skarnvad stod bag udbedringer af dette flotte murermestervilla på Odinsvej i Fredericia. Projektet blev udført og afsluttet i 2015.

Muret stander til postkasse

Projektet er afsluttet i sommeren 2012. Opgaven blev udført på Peder Bøgvads Vej Klik på billedet for at se flere billeder fra denne opgave.    

Udskiftning af sålbænke

Udskift de gamle klinke sålbænke med flotte murstens sålbænke. Vi udskiftede i midten af 2011 denne sålbænk til en murstens sålbænk.

Ny tilbygning

En tilbygning kan give mange nye muligheder. Se eksempelvis tilblivelsen af denne tilbygning på Hækkelunden i Erritsø ved Fredericia.

Stor og rumlig garage

Byggeri af ny rumlig garage på Golfvænget. Murerfirmaet Frank Kjær Skarnvad var med fra start til færdigt resultat af dette flotte garage byggeri på Golfvænget i Fredericia.

Asser Jensens Vej

Flot rummelig villa på Asser Jensens Vej. Murerfirmaet Frank Kjær Skarnvad var bygherrer og idemand bag denne flotte villa på Asser Jensens Vej i Fredericia.

Flot opmuret læmur

Flot læmur – Den totale finish. Murerfirmaet Frank Kjær Skarnvad byggede denne unikke læmur på golfvænget i Fredericia.

Nyt indgangsparti

Nyt indgangsparti giver lys og en perfekt entre. Murerfirmaet Frank Kjær Skarnvad gav med dette byggeri af et indgangsparti på 6. juli vej i Fredericia mere lys.

Opmuring af pejseindsats

Stue med hyggelig pejseindsats. Se tilblivelsen, og ombygningen af denne hyggelige stue, hvor vandskuring og pejseindsats fuldstændigt ændre stuen.

Unikt badeværelse

Badeværelse med unikke detaljer. Murerfirmaet Frank Kjær Skarnvad var med fra ide til færdig resultat på ombygningen af dette unikke badeværelse i Fredericia.

Villa på Stenhøjvænget

Unik villa på Stenhøjvænget i Fredericia. Murerfirmaet Frank Kjær Skarnvad stod dels bag denne flotte villa på Stenhøjvænget i Fredericia.  

Køkkenrenovering

Badeværelse og køkkengulv

Skarnvad har netop stået for denne fine restaurering af hhv. badeværelse og køkkengulv. Se billeder herunder. Se billeder af badeværelse.